Catering varm mat

Hjortegryte

Med potetpure, ovnsbakte rotgrønnsaker & rørte tyttebær 

285,-

265,-

Biff stroganoff

Med frisk blandet salat & ovnsbakte poteter

240,-

Hjemmelaget lasagne

Med frisk blandet salat, brød & pisket smør

365,-

Braisert lammeskank

Med rattatouille, sjysaus & fløtegratinerte poteter

Svinenakke

Eple og cider marinert svinenakke med sjy saus, småpoteter & pastinakk

Braisert høyrygg

Av okse med rødvinsaus, sellerirotkrem, sautert sopp & løk

325,-

285,-

240,-

Tomatisert fiskegryte

Med steinbit & torsk, nysteikt brød & aioli

165,-

Kjøttsuppe

Brød, flatbrød og smør

Allergener forklaring

F-Fisk     M-Melk   P-Peanøtt   W-Walnøtt        Sel-Selleri       Sk-Skalldyr   B-Bløtdyr   G-Gluten fra hvete

E-Egg     S-Soya    N-Nøtter      H-Hasselnøtt   Sen-Sennep   SS-Sesam     L-Lupin      Sv-Svoveldisulfitt