Julemeny 2024 

Forretter

Juleplanke 

Stilton på rugbrød med fiken & nøtter, ferskvarens julesylte, rødkål & potetkake, fenalår fra voss på flatbrød med rømme.

189,-

Jordkokksuppe 
Spekeskinke, urteolje og krutonger. 

Hovedretter 

Eldhusrøkt Pinnekjøtt fra Ivar Løne på Voss

Kålrotstappe, kokte poteter, kjøttpølse fra larsastova & ribbefett.

Svinneribbe

Rødkål, medisterkaker, julepølse, ribbesaus, brokkolini & ovnsbakte småpoteter.

169,-

 525-

465,-

Juletallerken

Svinneribbe, pinnekjøtt, medisterkake,julepølse, rødkål, kålrotstappe, ovnsbakte småpoteter og ribbesaus.

Dessert

495,-

Karamell Flan

Karamellsaus, vanilje rømme, tuile og bær. 

155-

Multer på rømme med mandel flan. 

165-

Allergener forklaring

F-Fisk     M-Melk   P-Peanøtt   W-Walnøtt        Sel-Selleri       Sk-Skalldyr   B-Bløtdyr   G-Gluten fra hvete

E-Egg     S-Soya    N-Nøtter      H-Hasselnøtt   Sen-Sennep   SS-Sesam     L-Lupin      Sv-Svoveldisulfitt